De verkeersmedaille
Volledig scherm
De verkeersmedaille © vsv

GO!-basisscholen bekroond met Verkeer op School-medaille

Een aantal scholen van de GO! Scholengroep 5 uit onze regio werden onlangs door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) beloond met een Verkeer op School-medaille. De scholen krijgen deze bekroning voor hun inzet op vlak van verkeers- en mobiliteitseducatie. 

0 reacties

 1. Vrijbroekpark leert rozen snoeien
  Mechelen

  Vrijbroek­park leert rozen snoeien

  Wil je leren hoe je rozenstruik te snoeien? Dan kan je elke werkdag van dinsdag 2 maart tot en met vrijdag 12 maart terecht in de gerenommeerde rozentuin van het Vrijbroekpark in Mechelen. Het provinciaal groendomein organiseert dagelijks verschillende sessies met een lesgever en maximum drie deelnemers, om 9.30, 10.30, 13 en 14 uur. Na een korte inleiding ga je meteen zelf aan het werk. De workshop is gratis, vooraf inschrijven via provincieantwerpen.be is verplicht. Deelnemers dienen zelf handschoenen en een snoeischaar mee te brengen. Tijdens de workshop is het dragen van een mondmasker verplicht. Na de les ontvang je een infobundel.
 2. Naar de roots van ziekenhuissite Sint-Maarten: de wonderlijke geschiedenis van Désiré Peeters
  PREMIUM
  Mechelen

  Naar de roots van ziekenhuis­si­te Sint-Maar­ten: de wonderlij­ke geschiede­nis van Désiré Peeters

  Op de plek van de nieuwe woonbuurt Maarten in Mechelen was meer dan honderd jaar een ziekenhuis gevestigd. Die geschiedenis komt terug in de naamgeving. De projectontwikkelaar vernoemt verschillende gebouwen naar oprichter Désiré Peeters en zijn familie. Maar wie was deze man, die Mechelen naast een hospitaal ook de eerste ziekenwagen schonk? Een wonderlijke geschiedenis.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst