Thomas Pluymers, Ward Coeckelbergs, Bernard Butaye en Jan Merckx in de Klusbib
Volledig scherm
Thomas Pluymers, Ward Coeckelbergs, Bernard Butaye en Jan Merckx in de Klusbib © Marc Aerts

Gereedschapsbib Klusbib opent op nieuwe locatie in Potterijstraat en stelt Klimaankoffers voor

MechelenDe Mechelse gereedschapsbib Klusbib verhuisde dit weekend met zijn activiteiten naar een circulaire box in de Potterij in de Potterijstraat. Door het stijgende aantal leden en nieuwe activiteiten was er nood aan een beter toegankelijke locatie. De nieuwe locatie geeft meteen ook de start voor een samenwerking met Klimaan.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aansluiting bij de top vijf na deugddoend groepsgesprek: “We willen meer”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aanslui­ting bij de top vijf na deugddoend groepsge­sprek: “We willen meer”

  Een groepsgesprek kan wonderen doen. Dat was onlangs het geval in Anderlecht waar het vertrouwen in Vincent Kompany werd bevestigd en ook bij derdenationaler Nijlen miste dergelijk gesprek na de nederlaag tegen Witgoor zijn effect duidelijk niet. Dankzij ruime zeges tegen Termien (0-4) en De Kempen (5-0) vonden de troepen van Kenny Thompson opnieuw aansluiting bij de top vijf. Maar de coach wil meer.