De eerste schets van de toren werd negatief onthaald door de Mechelaars.
Volledig scherm
De eerste schets van de toren werd negatief onthaald door de Mechelaars. © Foto RV

Geen toren op Cometsite

MECHELENHet Mechelse college van burgemeester en schepenen heeft beslist dat er geen toren komt op de voormalige Cometsite. Deze was menig Mechelaar een doorn in het oog en ook de Gecoro sprak zich negatief uit. Het verlies aan woonoppervlakte zal wel elders worden gecompenseerd in het woonproject, dat overigens niet meer Zorro, maar Komet heet.

  1. Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaerenbergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”
    Voetbal derde provinciale B

    Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaeren­bergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”

    Nadat T1 James Van Vaerenbergh en T2 Stein Stuyck zondagavond hun ontslag gaven bij Schriek na de verloren competitiewedstrijd in Walem (2-1), stelde de derdeprovincialer woensdagavond een opvolger aan. Met Kris Goris haalt het een oude bekende binnen, want de 53-jarige coach begon er zijn spelerscarrière. Dit seizoen startte hij nog aan zijn derde seizoen bij eersteprovincialer Herselt, maar daar stapte hij begin november op.