Archiefbeeld van kampeerders aan de schoolpoort van Villa Zonnebloem in Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van kampeerders aan de schoolpoort van Villa Zonnebloem in Mechelen. © David Legreve

Gedaan met schoolkamperen aan basisscholen: LOP komt met centraal aanmeldsysteem

Gedaan met schoolkamperen in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Bonheiden en Zemst. De basisscholen beslisten in de schoot van het LOP om de inschrijvingen voortaan enkel nog te organiseren door middel van een centraal aanmeldsysteem, Kies je school. De scholen kunnen zelf bepalen of bij de keuze meer gewicht wordt gegeven aan nabijheid of toeval.

0 reacties

 1. Mechelen zoekt vrijwilligers voor in het onderwijs: “Door de afwezigheden van leerlingen, onderwijzend en administratief personeel wordt het voor veel scholen steeds moeilijker”
  Mechelen

  Mechelen zoekt vrijwilli­gers voor in het onderwijs: “Door de afwezighe­den van leerlingen, onderwij­zend en administra­tief personeel wordt het voor veel scholen steeds moeilijker”

  Het stadsbestuur van Mechelen zoekt naar vrijwilligers die tijdens de vierde coronagolf een handje willen meehelpen in het lokaal onderwijs. Het takenpakket van deze vrijwilligers, die de komende drie weken worden ingezet, hangt af van de school. De stad zocht ook naar een invulling van de extra studie-uren in de scholen.
 2. Mechelen herhaalt actie van verkoop Mechelenbonnen aan ondernemingen: “Lokale ondernemers aanmoedigen om het lokaal shoppen te ondersteunen”
  Mechelen

  Mechelen herhaalt actie van verkoop Mechelen­bon­nen aan ondernemin­gen: “Lokale onderne­mers aanmoedi­gen om het lokaal shoppen te ondersteu­nen”

  Het stadsbestuur van Mechelen organiseert dit eindejaar opnieuw een actie waarbij bedrijven een korting krijgen bij de aankoop van Mechelenbonnen. Ondernemingen die op zoek zijn naar een geschenk voor hun medewerkers of klantenrelaties, kunnen Mechelenbonnen kopen met een korting van 20 procent op de totale waarde van de bonnen.