Tim Van der Zeypen
Volledig scherm
© Tim Van der Zeypen

Gauwdief besteelt vrouw

0 reacties

 1. Dertiger wil tot twee keer toe inrijden op groepje vrienden: “De meisjes in de groep moesten bescherming zoeken in de struiken”
  PREMIUM
  Mechelen

  Dertiger wil tot twee keer toe inrijden op groepje vrienden: “De meisjes in de groep moesten bescher­ming zoeken in de struiken”

  Een 35-jarige Mechelaar riskeert een celstraf van 4 jaar met probatie-uitstel voor poging doodslag. Vorig jaar wilde hij volgens het parket twee keer inrijden op een groepje vrienden. Hijzelf ontkende niet dat hij enkele ‘schijnbewegingen’ had gemaakt. “Maar hij had zeker niet de bedoeling om hen aan te rijden of te doden”, aldus zijn advocate.
 2. Racing Mechelen wint verdiend van Cappellen na onderhoudende topper (1-0): “We zijn hier niet om met ons te laten sollen”
  voetbal tweede nationale B

  Racing Mechelen wint verdiend van Cappellen na onderhou­den­de topper (1-0): “We zijn hier niet om met ons te laten sollen”

  Met een zware bekerwedstrijd op het veld van Lierse in de benen werd Racing Mechelen overrompeld door Cappellen in het openingskwartier, maar in het tweede kwart van de wedstrijd nam de thuisploeg het heft in handen en creëerde ze de beste kansen, vooral langs Ventôse. Kort na de pauze tekende Carrez voor de verdiende openingsgoal met een knal in de korte hoek en was de 2-0 daarna dichterbij dan de gelijkmaker. Tot de troepen van Greg Vanderidt tien minuten voor tijd aan een penalty en nieuwe anticlimax ontsnapten na een nochtans duidelijke haakfout van Guldix op Symons. Het bleef evenwel 1-0 en met 7 op 12 vindt Racing aansluiting bij de top vijf.