Johan De Vleeshouwer (Nectarist) in actie bij Galapagos: "De mensen die vandaag geholpen hebben, krijgen allemaal een potje Galapagos-honing mee naar huis, maar ook veel extra informatie. Zij zijn voortaan ambassadeurs van de bij.”
Volledig scherm
Johan De Vleeshouwer (Nectarist) in actie bij Galapagos: "De mensen die vandaag geholpen hebben, krijgen allemaal een potje Galapagos-honing mee naar huis, maar ook veel extra informatie. Zij zijn voortaan ambassadeurs van de bij.” © Galapagos

Galapagos schenkt eigen honing aan goede doelen

MechelenHet Mechels biotechnologiebedrijf Galapagos heeft 120 potten honing gewonnen uit de bijenkasten op het dak van zijn hoofdkantoor aan de E19. De lekkernij wordt geschonken aan goede doelen.

  1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
    Livios

    Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

    Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.