Johan De Vleeshouwer (Nectarist) in actie bij Galapagos: "De mensen die vandaag geholpen hebben, krijgen allemaal een potje Galapagos-honing mee naar huis, maar ook veel extra informatie. Zij zijn voortaan ambassadeurs van de bij.”
Volledig scherm
Johan De Vleeshouwer (Nectarist) in actie bij Galapagos: "De mensen die vandaag geholpen hebben, krijgen allemaal een potje Galapagos-honing mee naar huis, maar ook veel extra informatie. Zij zijn voortaan ambassadeurs van de bij.” © Galapagos

Galapagos schenkt eigen honing aan goede doelen

MechelenHet Mechels biotechnologiebedrijf Galapagos heeft 120 potten honing gewonnen uit de bijenkasten op het dak van zijn hoofdkantoor aan de E19. De lekkernij wordt geschonken aan goede doelen.

  1. Honderden motorrijders nemen afscheid van Outlaws-oprichter Penske (75): “Rebel met een groot hart, die symbool stond voor vrijheid en vriendschap”
    PREMIUM
    Putte, Mechelen

    Honderden motorrij­ders nemen afscheid van Out­laws-oprichter Penske (75): “Rebel met een groot hart, die symbool stond voor vrijheid en vriend­schap”

    Honderden motards uit heel Europa zakten zaterdagmiddag af naar Putte om afscheid te nemen van Willy ‘Penske’ Van Den Weghe (75). De Mechelse oprichter van motorclub Outlaws overleed op 15 januari. “Willy leefde een bijzonder, vrij en vol leven. Hij had een stoer uiterlijk maar een groot hart, en was een beschermengel voor zijn vrienden en familie”, klonk het. In een kilometerslange stoet begeleidden de Outlaws Penske na de dienst naar zijn laatste rustplaats.