Via een fietsverbinding sluit Malinas aan op het jaagpad langs de Dijle.
Volledig scherm
PREMIUM
Via een fietsverbinding sluit Malinas aan op het jaagpad langs de Dijle. © David Legreve

FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewerkers tegelijk nodig om alles af te werken”

MechelenWinkelpark Malinas opent zoals vooropgesteld op 28 oktober de deuren. Hoewel de negentien winkels en een grote horecazaak op dit ogenblik niet veel meer zijn dan grote, kale ruimtes, zullen ze tegen dan helemaal zijn afgewerkt en ingevuld. Om dat klaar te spelen, zullen de komende weken tot duizend medewerkers tegelijkertijd op de site aan de slag zijn.

  1. Politierechtbank behandelt zestigtal dossiers tijdens WODCA-zitting: “Die cocaïne in je bloed. Kwam die van één of andere enveloppe die je moest rondbrengen misschien?”
    PREMIUM
    Mechelen

    Politie­recht­bank behandelt zestigtal dossiers tijdens WOD­CA-zit­ting: “Die cocaïne in je bloed. Kwam die van één of andere enveloppe die je moest rondbren­gen misschien?”

    Op de rechtbank van Mechelen is dinsdagvoormiddag een themazitting rond WODCA-controles gehouden. Een 60-tal personen moesten er zich komen verantwoorden voor politierechter Lena Geys. Het merendeel van de beklaagden liep vorig jaar tegen de lamp tijdens de WODCA-acties binnen het Mechels arrondissement.