--

FOTOREEKS De Tangent is open

MechelenHet is zover: na liefst zeven jaar bouwen is de Tangent open voor het verkeer. Voortaan rij je vlot van het Douaneplein (N15) naar de Brusselsesteenweg (N1).

 1. Racing Mechelen ontvangt Drongen zonder Dean Doncos wiens seizoen mogelijk voorbij is: “Dit is een zware klap”
  Voetbal Beker van België

  Racing Mechelen ontvangt Drongen zonder Dean Doncos wiens seizoen mogelijk voorbij is: “Dit is een zware klap”

  Zondag probeert Racing Mechelen door te stoten naar de volgende ronde van de Beker van België ten koste van derde nationaler Drongen en dat zal het zonder Dean Doncos moeten doen. De Mechelaar, pas hersteld van een probleempje aan de bil, scheurde eerder deze week op training de voorste kruisband van zijn knie af en moet maanden revalideren. Zo lijkt het seizoen van de 23-jarige aanvaller al voorbij nog voor het goed en wel begon.
 2. Nationale Kinderkankerdag keert terug na ellendige jaren: “Volledig bestuur verloren aan kanker”
  PREMIUM
  Muizen

  Nationale Kinderkan­ker­dag keert terug na ellendige jaren: “Volledig bestuur verloren aan kanker”

  Op 2 oktober kunnen opnieuw honderden kinderen met kanker en hun families genieten van een zorgeloze dag in Planckendael. De Nationale Kinderkankerdag keert na twee bijzonder moeilijke jaren coronaonderbreking terug. De pandemie maakte fondsenwering onmogelijk en jammer genoeg moest de organisatie haar halve bestuur afgeven aan de vreselijke ziekte. Supporters van voetbalclub Racing Mechelen schoten dinsdag ter hulp met een cheque.