De fietstunnel onder de Jubellaan is in gebruik genomen
Volledig scherm
De fietstunnel onder de Jubellaan is in gebruik genomen © David Legreve

Fietstunnel onder Jubellaan is open

MechelenFietsers en voetgangers kunnen voortaan veilig de Jubellaan in Mechelen oversteken. Sinds woensdag is de fietstunnel die werd aangelegd in het kader van stationsproject Mechelen In Beweging open.

 1. Vrouw krijgt zoveel klappen van echtgenoot dat ze misvorming aan het oor en tinnitus oploopt: “Het jarenlang partnergeweld onderging ze uit pure angst”
  PREMIUM
  Mechelen

  Vrouw krijgt zoveel klappen van echtgenoot dat ze misvorming aan het oor en tinnitus oploopt: “Het jarenlang partnerge­weld onderging ze uit pure angst”

  4 jaar effectief. Die straf hangt Jamal B. boven het hoofd. Woensdag stond hij voor de rechter in Mechelen na ernstig partnergeweld. Zijn inmiddels ex-vrouw kreeg zoveel klappen tegen haar oor dat het niet enkel misvormd raakte, maar dat ze ook nog eens oorsuizingen opliep. De verdediging vroeg een creatieve oplossing.
 2. FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewerkers tegelijk nodig om alles af te werken”
  PREMIUM
  Mechelen

  FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewer­kers tegelijk nodig om alles af te werken”

  Winkelpark Malinas opent zoals vooropgesteld op 28 oktober de deuren. Hoewel de negentien winkels en een grote horecazaak op dit ogenblik niet veel meer zijn dan grote, kale ruimtes, zullen ze tegen dan helemaal zijn afgewerkt en ingevuld. Om dat klaar te spelen, zullen de komende weken tot duizend medewerkers tegelijkertijd op de site aan de slag zijn.