De Mechelse afdeling van de Fietsersbond fietst de nieuw geasfalteerde fietspaden op de Leuvensesteenweg in.
Volledig scherm
De Mechelse afdeling van de Fietsersbond fietst de nieuw geasfalteerde fietspaden op de Leuvensesteenweg in. © Marc Aerts

Fietsersbond vol lof over nieuwe fietspaden Leuvensesteenweg: “Voorbeeld voor vele andere exemplaren”

MechelenDe Mechelse afdeling van de Fietsersbond koos heel symbolisch voor ‘Autovrije zondag’ om de nieuw geasfalteerde fietspaden op de Leuvensesteenweg in te fietsen. “Deze paden zijn een voorbeeld voor vele andere exemplaren in en rondom de Dijlestad”, zegt Jorre Vannieuwenhuyze.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Ahmed Sababti (35) valt uit met spierscheur bij Mariekerke-Branst dat verwachtingen (nog) niet inlost: “Op halve kracht worden we geen kampioen”
  voetbal tweede provinciale A

  Ahmed Sababti (35) valt uit met spier­scheur bij Mariekerke-Branst dat verwachtin­gen (nog) niet inlost: “Op halve kracht worden we geen kampioen”

  Mariekerke-Branst begon aan het seizoen met hoge verwachtingen en de promotie als duidelijk doel. Ahmed Sababti en zijn maats zetten die ambities ook meteen kracht bij met twee zeges, maar daarna ging de motor aan het sputteren. Welgeteld een keer werd nog gewonnen en met de recente twee op negen kunnen ze in Mariekerke allerminst tevreden zijn. Tijd voor een reactie.