MECHELEN - De correctionele zittingzaal in de rechtbank van Mechelen.
Volledig scherm
MECHELEN - De correctionele zittingzaal in de rechtbank van Mechelen. © David Legreve

Fietsendief (25) op weg naar 87ste veroordeling: “Zeker niet mijn doel om de rest van mijn leven in de gevangenis door te brengen”

De 25-jarige Bilal A. is op weg naar zijn 87ste correctionele veroordeling. Vandaag stond de jongeman uit het Brusselse terecht voor de diefstal van twee plooifietsen en de diefstal van een gewone fiets. Hij riskeert achttien maanden effectief.

0 reacties

  1. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
    PREMIUM
    Lommel/Balen/Vlaanderen

    “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

    De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”