MECHELEN - De correctionele zittingzaal in de rechtbank van Mechelen.
Volledig scherm
MECHELEN - De correctionele zittingzaal in de rechtbank van Mechelen. © David Legreve

Fietsendief (25) op weg naar 87ste veroordeling: “Zeker niet mijn doel om de rest van mijn leven in de gevangenis door te brengen”

De 25-jarige Bilal A. is op weg naar zijn 87ste correctionele veroordeling. Vandaag stond de jongeman uit het Brusselse terecht voor de diefstal van twee plooifietsen en de diefstal van een gewone fiets. Hij riskeert achttien maanden effectief.

0 reacties

  1. Keeperstrainer Nicolas Frix (Rupel Boom) start WK-voorbereiding met Paul Put bij nationale ploeg van Congo-Brazzaville: “Een veelbelovend begin”
    voetbal eerste nationale

    Keepers­trai­ner Nicolas Frix (Rupel Boom) start WK-voorberei­ding met Paul Put bij nationale ploeg van Con­go-Brazzavil­le: “Een veelbelo­vend begin”

    Nicolas Frix is weer in het land na een tiendaagse stage bij de nationale ploeg van Congo-Brazzaville in het Turkse Antalya. De 51-jarige Waals-Brabander en keeperstrainer van Rupel Boom sinds 2019, behoort tot de vaste technische staf van Paul Put en die tekende eind mei een contract bij de Afrikaanse Rode Duivels. De doelen? Een plek op het WK, maar vooral de Afrika Cup. Daarvoor kon Congo-Brazzaville zich al niet meer plaatsen sinds 2015.