Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Tim Van der Zeypen

Fiets gestolen uit bergruimte van appartement

 1. Putse Lieselotte werkt als eerste ‘hechtingscoach’ van Vlaanderen rond hechten binnen relaties: “Heel veel vrouwen en mannen die zich doodschamen over wie ze zijn”
  Putte

  Putse Lieselotte werkt als eerste ‘hechtings­coach’ van Vlaanderen rond hechten binnen relaties: “Heel veel vrouwen en mannen die zich doodscha­men over wie ze zijn”

  Lieselotte Bogaerts (33) uit Putte is sinds kort aan de slag als hechtingscoach en is daarmee de eerste coach in Vlaanderen die uitsluitend werkt rond het thema ‘hechten’. De Putse begeleidt volwassenen die worstelen met het hechten aan een partner in een relatie en kinderen en jongeren die schaamte- of schuldgevoelens hebben. “Ik wil het onbespreekbare bespreekbaar maken.”
 2. Johnny Van Den Bossche (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Verrassingstactiek met vijf aanvallers dreef tegenstand tot wanhoop”
  Voetbal Traditieclubs

  Johnny Van Den Bossche (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Verras­sings­tac­tiek met vijf aanvallers dreef tegenstand tot wanhoop”

  Johnny Van Den Bossche is zonder twijfel een Booms clubicoon. Van Boom FC dan voornamelijk, want voor er sprake was van het huidige Rupel Boom voetbalde Van Den Bossche, in de periode tussen 1978 en het failissement, liefst zeventien jaar in het Gemeentelijk Parkstadion. Absolute hoogte- en dieptepunten, de toenmalige middenvelder maakte alles mee.
 1. Kris Slachmuylders (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Ontlading na laatste derbyzege was ongezien in België”
  Voetbal Traditieclubs

  Kris Slachmuyl­ders (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Ontlading na laatste derbyzege was ongezien in België”

  Zeventien jaar lang verdedigde Kris Slachmuylders de kleuren van Racing Mechelen. Een onbetwiste titularis was hij zelden, maar één namiddag in 2004, het jaar waarin de club haar 100-jarig bestaan vierde nota bene, volstond om zich er onsterfelijk te maken. Op 1 februari 2004 bezorgde Slachmuylders Racing, met een rake kopbal na de pauze, de laatste derbyzege tegen stadsrivaal KV (0-1).
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?