Nadeem Shoaib opende Fashion Hub in de Bruul in Mechelen.
Volledig scherm
Nadeem Shoaib opende Fashion Hub in de Bruul in Mechelen. © Wannes Vansina

Fashion Hub opent in Bruul: “Alles van België gekregen, dus kies ik voor Europese productie”

MechelenOp de plaats van de vroegere speelgoedwinkel in de Mechelse winkelstraat Bruul is deze maand Fashion Hub geopend, een damesboetiek met kledij en accessoires van Italiaanse makelij.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Rik Verbiest (24) verlengt na 1000 likes op sociale media alsnog contract bij Oppuurs dat wel kruis mag maken over eindronde: “Het was een weddenschap”
  PREMIUM

  Rik Verbiest (24) verlengt na 1000 likes op sociale media alsnog contract bij Oppuurs dat wel kruis mag maken over eindronde: “Het was een wedden­schap”

  FC Oppuurs mag na het 1-2 verlies tegen Zwijndrecht van zaterdagavond definitief een kruis maken over de derde periode met bijhorend eindrondeticket. Tot voor vorig weekend zag het er nochtans nog goed uit voor de Klein Brabanders, maar een verrassende derbynederlaag bij het al veroordeelde Bornem (2-0) deed de kansen slinken. Met nog drie wedstrijden te gaan, is de zes puntenkloof overbruggen op een resem concurrenten intussen niet langer realistisch. Het beste nieuws voor de Klein-Brabanders viel dan ook voor de aftrap te rapen, want Rik Verbiest verlengde er zijn contract nadat de club 1000 likes verzamelde op sociale media om dat te realiseren.