Wanneer er weer gefeest kan worden, zoals hier tijdens Maanrock 2019 met Milow, is nog niet duidelijk. Maar van zodra het weer kan, zal volgens Mechelen Feest snel kunnen worden geschakeld.
Volledig scherm
Wanneer er weer gefeest kan worden, zoals hier tijdens Maanrock 2019 met Milow, is nog niet duidelijk. Maar van zodra het weer kan, zal volgens Mechelen Feest snel kunnen worden geschakeld. © Joel Hoylaerts / Photo News

Evenementenloket begeleidt organisatoren bij heropstart: “Van zodra het mag, zullen we snel kunnen schakelen”

MechelenEen evenement organiseren zal voortaan een stuk gemakkelijker gaan. Dat beloofd Mechelen Feest na de vernieuwing van het Evenementenloket. Tegelijkertijd maakt de vzw alles in gereedheid voor een snelle heropstart van activiteiten. “Van zodra het kan, zullen we met de organisatoren die goesting hebben snel kunnen schakelen”, belooft voorzitter Kristof Calvo.

 1. Programmamaker ‘Huizenjagers’ wordt nu zelf vastgoedmakelaar in het Mechelse: “Al duizenden huizen bestudeerd”
  PREMIUM
  Putte/Duffel/Mechelen

  Programma­ma­ker ‘Huizenja­gers’ wordt nu zelf vastgoedma­ke­laar in het Mechelse: “Al duizenden huizen bestudeerd”

  Na jarenlang honderden vastgoedmakelaars in beeld te hebben gebracht voor het Play4-programma ‘Huizenjagers’ ruilt de 33-jarige Erik Sels uit Duffel de televisiewereld in voor een job als... vastgoedmakelaar. Immo Vercammen, met hoofdzetel in Putte, haalde de voormalig eindverantwoordelijke en redacteur van de huizenjacht binnen als versterking.
 2. ‘Thuis’-acteurs spelen in Theater M voor livestream: “Holy shit, wat hebben we dit gemist!”
  PREMIUM
  Mechelen

  ‘Thuis’-ac­teurs spelen in Theater M voor livestream: “Holy shit, wat hebben we dit gemist!”

  “Holy shit, wat hebben we dit gemist!” Pieter Jan De Paepe slaakt een zucht van opluchting. Vrijdagavond mogen de Lierenaar en zijn stiefmoeder Katrien De Becker eindelijk nog eens de bühne op – die van Theater M - al is het dan voor een live-publiek op afstand. Dat met de voorstelling ‘OnbeDOELd’. “Ik kijk ernaar uit als een klein kind”, lacht de actrice.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!