Schepen Greet Geypen en Wim Vandevorst, projectcoördinator afdeling Projecten en Planning bij Stad Mechelen, bij het eerste kruis van de parkeertoren op de Eandistip.
Volledig scherm
Schepen Greet Geypen en Wim Vandevorst, projectcoördinator afdeling Projecten en Planning bij Stad Mechelen, bij het eerste kruis van de parkeertoren op de Eandistip. © Stad Mechelen

Eerste betonnen kruis van parkeertoren geplaatst, 264 volgen

MechelenDe parkeertoren die ontwikkelaarsgroep Kairos/Mont-Real bouwt op de Eandistip, heeft maandagochtend zijn eerste betonnen kruis gekregen. 264 elementen volgen. De opening van Parking Keerdok is gepland in het najaar van 2022.

 1. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.
 1. Verrassende keeperscarrousel bij Rupel Boom waar Nolle en Jouini moeten vertrekken en Juliaan Laverge (ex-Roeselare) tekent: “Mijn kans grijpen”
  voetbal eerste nationale

  Verrassen­de keeperscar­rou­sel bij Rupel Boom waar Nolle en Jouini moeten vertrekken en Juliaan Laverge (ex-Roeselare) tekent: “Mijn kans grijpen”

  Niet de langverwachte versterking in het aanvallend compartiment werd woensdagavond aangekondigd bij Rupel Boom, maar wel heel wat activiteit onder de doelmannen. Zo nemen de Steenbakkers per direct afscheid van Jordi Nolle en Nehdi Jouini en halen ze Juliaan Laverge binnen. De 21-jarige doelman (ex-Roeselare) zat tijdens de heenronde zonder club nadat een Spaans avontuur bij vierdeklasser Córdoba CF met een sisser afliep.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.