Franks echtgenote Eva Deboeck ontving bij aankomst in Berlaar-Heikant een medaille.
Volledig scherm
PREMIUM
Franks echtgenote Eva Deboeck ontving bij aankomst in Berlaar-Heikant een medaille. © David Legreve

Eerbetoon met fiets voor Heffenaar die overleed tijdens duik: “Frank keek echt uit naar zijn eerste deelname aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker”

Heffen/Berlaar-HeikantVrienden, collega’s en familie van de overleden Heffenaar Frank Dams (48) brachten op donderdagvoormiddag een eerbetoon in de vorm van een fietsrit van Mechelen naar Berlaar-Heikant. De vakbondssecretaris bij ABVV, die vorige maand overleed tijdens een duik in de Ekerse Putten, zou dezer dagen mee op de fiets springen voor de ‘1.000 km voor Kom op tegen Kanker’. “Mijn eerste rondje met de fiets zonder Frank was een emotionele rollercoaster”, aldus zijn echtgenote. 

  1. Bloemenweide in afwachting van nieuwe brug over Beneden-Nete in Walem: “Een voorproefje van wat de omgeving na de bouw van de brug zal worden”
    Walem

    Bloemenwei­de in afwachting van nieuwe brug over Beneden-Ne­te in Walem: “Een voorproef­je van wat de omgeving na de bouw van de brug zal wor­den”

    Een pop-up bloemenweide fleurt de omgeving van de Emiel Engelsstraat in Walem op in afwachting van de bouw van een nieuwe baanbrug over de Beneden-Nete. Voor de aanleg van die nieuwe, hogere brug verwierf de Vlaamse Waterweg zeven omliggende woningen om ze te slopen. De sloopwerken gebeurden vorig jaar al voor de helft en werden deze lente afgerond.