Woonpunt is niet alleen bezig met een belangrijke fusie-operatie, maar zet ook heel erg in op de vernieuwing van het patrimonium, zoals hier in de Neerheide.
Volledig scherm
Woonpunt is niet alleen bezig met een belangrijke fusie-operatie, maar zet ook heel erg in op de vernieuwing van het patrimonium, zoals hier in de Neerheide. © David Legreve

Eengemaakte huisvestingsmaatschappij opnieuw stapje dichterbij

MechelenDe Mechelse gemeenteraad heeft maandag het licht op groen gezet voor de fusie tussen Woonpunt Mechelen, Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken (KLEMO) en De Vrije Woonst (in vereffening).

 1. Vrienden bouwen Terras La Plage aan Eglegemvijver: “Prachtlocatie voor zomerbar”
  PREMIUM
  Hombeek

  Vrienden bouwen Terras La Plage aan Eglegemvij­ver: “Prachtlo­ca­tie voor zomerbar”

  Dankzij twee vrienden is het volgend weekend genieten geblazen aan de Eglegemvijver. Met vereende krachten timmeren ze er aan Terras La Plage, een zomerbar op het strand van de ‘Put van Hombeek’. “Met deze ‘proof of concept’ willen we laten zien wat mogelijk is om volgende zomer hopelijk voor een langere periode terug te keren”, vertellen Pieter-jan Clymans (21) en Bram De Ron (22).
 2. UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevonden
  Bonheiden

  UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevon­den

  Goed nieuwe voor de familie van de 81-jarige Maria Andries uit Bonheiden. De bejaarde dame vertrok maandagavond met haar fiets richting het jaagpad langs de Dijle. Ze werd uiteindelijk het laatst gezien in de buurt van het station in Mechelen. Sindsdien was ze spoorloos. De politie zocht gisteren al, maar ging ook vandaag op zoek naar de bejaarde vrouw. Zelfs met de helikopter van de Federale Politie. Omdat dit niet onmiddellijk resultaten opleverden, verspreidde de politie een opsporingsbericht. Deze keer wel met succes. Zeer kort na het verspreiden van het opsporingsbericht, kwam het nieuws dat de 81-jarige werd teruggevonden. “In goede gezondheid", meldt de Federale Politie. “We willen dan ook iedereen bedanken voor hun medewerking.”