MECHELEN - De Douane nam in totaal zeven voertuigen in beslag. Twee voertuigen waren niet verzekerd. Van de overige vijf konden de eigenaars hun openstaande boetes niet betalen.
Volledig scherm
MECHELEN - De Douane nam in totaal zeven voertuigen in beslag. Twee voertuigen waren niet verzekerd. Van de overige vijf konden de eigenaars hun openstaande boetes niet betalen. © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

“Een boete van 4.826 euro? Die betaal ik wel even”: politie int voor ruim 80.000 euro aan openstaande boetes tijdens controleactie

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft afgelopen zaterdag vijf voertuigen getakeld. De eigenaars ervan hadden allen nog openstaande boetes.

  1. Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”
    voetbal tweede nationale B

    Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”

    Begin deze week plaatste Racing Mechelen een interview op de eigen website met doelman Senne Goossens naar aanleiding van de ontmoeting met tweelingbroer Jasper die bij Jong Beerschot aan de slag is. Een duel ín het duel zondagnamiddag en dat is het ook nog altijd een klein beetje voor Racingcoach Greg Vanderidt. Al houdt die, los van de sportieve uitkomst op Het Kiel vorig seizoen, niets dan positieve herinneringen over aan zijn passage als T2 én T1 op het hoogste niveau.