De fietsenstalling aan het centraal station.
Volledig scherm
De fietsenstalling aan het centraal station. © David Legreve

Duo staat terecht voor diefstal van herenfiets

 1. Groepspraktijk Bij De Vroedvrouw ruilt kelderruimte in voor nieuw praktijkhuis: “Deze plek gaat meer bruisen dan de vorige”
  PREMIUM
  Beerzel

  Groepsprak­tijk Bij De Vroedvrouw ruilt kelderruim­te in voor nieuw praktijk­huis: “Deze plek gaat meer bruisen dan de vorige”

  Groepspraktijk Bij De Vroedvrouw in Beerzel zet haar activiteiten verder in een gerenoveerde woning langs de Hoogstraat. Voor oprichtster Natalie Peeters, wiens kelderruimte jarenlang dienstdeed als praktijkruimte, is het een droom die in vervulling gaat. Op zaterdag 3 september kan je het nieuwe praktijkhuis komen ontdekken tijdens een babyborrel.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.