Illustratiebeeld van de rechtbank in Mechelen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van de rechtbank in Mechelen. © David Legreve

Duo staat terecht voor diefstal van fietsen, snoep en wodka: “Het zijn misschien kleine feiten, maar wel bijzonder irritante”

MechelenHet parket in Mechelen heeft celstraffen van 10 en 15 maanden gevorderd tegen twee jongeren uit respectievelijk Oudsbergen en Mechelen. Het duo pleegde in 2019 enkele diefstallen. Zo gingen ze ervandoor met fietsen, snoepjes en een fles wodka. 

 1. Jubilarissen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatiecentrum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”
  Sint-Katelijne-Waver/Mechelen

  Jubilaris­sen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatie­cen­trum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”

  Dat heet arriveren in stijl. Katelijnenaars Edmond Verbinnen (op zaterdag 87 jaar) en José Bellens (85) trokken deze namiddag voor hun tweede vaccinatie per koets richting het vaccinatiecentrum in de Mechelse Nekkerhal. Een idee van de familie van het koppel, dat vandaag zijn 65ste huwelijksverjaardag mag vieren. Edmond en José vielen zelf uit de lucht toen de koets voor hun deur stond.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'