Illustratiebeeld van de rechtbank in Mechelen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van de rechtbank in Mechelen. © David Legreve

Duo staat terecht voor diefstal van fietsen, snoep en wodka: “Het zijn misschien kleine feiten, maar wel bijzonder irritante”

MechelenHet parket in Mechelen heeft celstraffen van 10 en 15 maanden gevorderd tegen twee jongeren uit respectievelijk Oudsbergen en Mechelen. Het duo pleegde in 2019 enkele diefstallen. Zo gingen ze ervandoor met fietsen, snoepjes en een fles wodka. 

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"