De rechtbank van Mechelen
Volledig scherm
De rechtbank van Mechelen © David Legreve

Duo schuldig aan resem diefstallen en inbraken

 1. Bram Criel en promovendus Wavria blijven ongeslagen na derby tegen KGR Katelijne (2-0) en zijn alleen leider: “Ik zag zelden een groep die zó durft voetballen”
  voetbal tweede provinciale A

  Bram Criel en promoven­dus Wavria blijven ongeslagen na derby tegen KGR Katelijne (2-0) en zijn alleen leider: “Ik zag zelden een groep die zó durft voetballen”

  SK Wavria dwong vorig seizoen de promotie af via de eindronde en op dat enthousiasme gaat het dit seizoen duidelijk nog door. De promovendus won zondag de derby tegen KGR Katelijne met 2-0 en zo blijven Bram Criel en zijn maats als enige ploeg nog ongeslagen dit seizoen en voeren ze zelfs verrassend de rangschikking aan in tweede provinciale A.
 2. Man gearresteerd op Veemarkt: “Verwondde verplegers en verstoorde nadien de orde”
  Mechelen

  Man gearres­teerd op Veemarkt: “Verwondde verplegers en verstoorde nadien de orde”

  Politiezone Mechelen-Willebroek ging op zaterdagmorgen over tot een arrestatie op de Veemarkt. De persoon in kwestie had het afgelopen nacht, omstreeks 5 uur, bont gemaakt in het AZ Sint-Maarten. “Twee verplegers raakten daarbij lichtgewond”, bevestigt Dirk Van de Sande, perswoordvoerder van de zone. “De man, die met medische problemen kampt, mocht om half 7 beschikken uit het ziekenhuis, waarna hij huiswaarts keerde. Rond 9 uur vanmorgen verstoorde hij de orde op de Veemarkt, waar onze ploegen overgingen tot een arrestatie.” Later in de voormiddag werd de man overgebracht voor verzorging in het Universitair Psychiatrisch Centrum in Duffel.