Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © Foto Legreve

Dronken vrouw zigzagt over straat: “Het is Kerstmis, dan mag je toch drinken?”

Mechelen/Willebroek“Het is Kerstmis, dan mag je toch drinken?” Dat schreeuwde een dronken vrouw de politie toe, nadat ze in Willebroek door de politie staande werd gehouden.

 1. Sven Vandenbroeck tekent bij Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat na opvallend vertrek in Tanzania: “Dit is de perfecte tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Sven Vanden­broeck tekent bij Marokkaan­se eersteklas­ser FAR Rabat na opvallend vertrek in Tanzania: “Dit is de perfecte tussenstap”

  Twee dagen nadat hij zijn contract bij het Tanzaniaanse Simba SC in onderling overleg stopzette, vond Sven Vandenbroeck al een nieuwe werkgever. De 41-jarige Steenokkerzeelnaar zette afgelopen weekend zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat. “De perfecte tussenstap”, klinkt het.
 2. Man staat terecht voor reeks feiten: “Van spuwen naar vrouw en agenten tot het in brand steken van deken in politiecel en het stukbijten van horloge”
  PREMIUM
  Mechelen

  Man staat terecht voor reeks feiten: “Van spuwen naar vrouw en agenten tot het in brand steken van deken in politiecel en het stukbijten van horloge”

  Het parket heeft vandaag een celstraf gevorderd van 2 jaar effectief tegen Sedki A. (29). De twintiger stond terecht voor een hele reeks feiten. Naast het spuwen naar een vrouw in het station, spuwde hij ook naar de politie, stak hij een deken in een politiecel in brand en beet hij zelfs de horloge van een agent stuk. De man kon er zich niets meer van herinneren.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten