TISSELT - In de Jozef de Blockstraat schatte de chauffeur de bocht naar de Brielenbrug verkeerd in. De chauffeur, die uit de Breendonkstraat kwam, botste vervolgens op enkele betonnen blokken die naast de rijbaan stonden.
Volledig scherm
TISSELT - In de Jozef de Blockstraat schatte de chauffeur de bocht naar de Brielenbrug verkeerd in. De chauffeur, die uit de Breendonkstraat kwam, botste vervolgens op enkele betonnen blokken die naast de rijbaan stonden. © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Dronken chauffeur (60) veroorzaakt verkeersongeval met stoffelijke schade

TisseltEen 60-jarige autobestuurder heeft afgelopen weekend een stoffelijk verkeersongeval veroorzaakt in Tisselt bij Willebroek. De zestiger was onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. 

  1. HUIZENJACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstandaard zie je in de woningprijzen... En tóch valt de verkoop niet stil”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstan­daard zie je in de woningprij­zen... En tóch valt de verkoop niet stil”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Breendonk bij Puurs-Sint-Amands, waar letterlijk én figuurlijk leven in de brouwerij is. En enkele interessante woningen op de kop te tikken zijn.
    Puurs-Sint-Amands