MECHELEN Dille en Kamille opent de deuren op de IJzerenleen. Lotte Steurs, Fenne Vanderstukken en Katrien De Bondt staan in de winkel.
Volledig scherm
MECHELEN Dille en Kamille opent de deuren op de IJzerenleen. Lotte Steurs, Fenne Vanderstukken en Katrien De Bondt staan in de winkel. © David Legreve

Dille & Kamille opent vrijdag op IJzerenleen: “Verwachten stormloop”

MechelenHeel wat Mechelaars zaten er al een tijdje op te wachten en morgen is het eindelijk zover: de opening van Dille & Kamille op de IJzerenleen. In het pand waar decennialang (een deel van) tapijtenzaak Van Caster gevestigd was, opende de keten de 12de vestiging in ons land.

 1. Versneld uitgebreid bodemonderzoek in woonsite De Naeyer na PFAS-verontreiniging: “De grootste gezondheidsrisico’s voor de bewoners worden onmiddellijk weggewerkt”
  Willebroek

  Versneld uitgebreid bodemonder­zoek in woonsite De Naeyer na PFAS-verontrei­ni­ging: “De grootste gezondheidsrisico’s voor de bewoners worden onmiddel­lijk weggewerkt”

  Er zal versneld een uitgebreid bodemonderzoek plaatsvinden in de woonsite De Naeyer in Willebroek. Dat meldt gemeente Willebroek, na nauw overleg met OVAM, het Agentschap Zorg & Gezondheid, de opdrachthouder van de Vlaamse regering en het kabinet van Minister van Omgeving Zuhal Demir. In juni raakte bekend dat er op de woonsite te hoge PFOS-waarden werden gemeten.
 2. Met mobiel team naar de Mechelse wijken voor ‘vaccins van de tweede kans’: “AstraZeneca en Johnson & Johnson heb ik geweigerd, maar ik ben blij met deze Pfizer”
  Mechelen

  Met mobiel team naar de Mechelse wijken voor ‘vaccins van de tweede kans’: “AstraZene­ca en Johnson & Johnson heb ik geweigerd, maar ik ben blij met deze Pfizer”

  Het vaccinatiecentrum van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver stuurt een mobiel team op pad om nog niet-ingeënte bewoners alsnog aan een coronaprik te helpen. In de Donkerlei in Mechelen stonden ze vandaag bij de opening aan te schuiven. “Op die manier ben ik volledig gevaccineerd tegen dat de school begint”, zegt Sebbe Peeters (12).