Kampeerders aan de poort van Pitzemburg in Mechelen.
Volledig scherm
Kampeerders aan de poort van Pitzemburg in Mechelen. © David Legreve

Digitaal inschrijvingssysteem maakt eind aan schoolkamperen

De secundaire scholen in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Haacht en Keerbergen zullen voor de inschrijvingen van het schooljaar 2020-2021 met een digitaal inschrijvingssysteem werken. Dat werd beslist door het LOP regio Mechelen. Op die manier komt er een einde aan het schoolkamperen.

1 reactie

 • Lies Vanhove

  2 jaar geleden
  Geen goed plan. Als ouder wil je graag zelf kiezen naar welke school je kind gaat. Dit omwille van het pedagogisch project van de school, de keuzemogelijkheden ivm de studierichting, de ligging,... Wij moesten aanmelden in de provincie Antwerpen. Eerste keuze was een kleinschalige school, gemoedelijke sfeer en in het 3de jaar secundair veel keuze in studierichtingen. Sorry, de computer heeft beslist dat er geen plaats is..
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.