Politie Mechelen-Willebroek
Volledig scherm
Politie Mechelen-Willebroek © Tim Van der Zeypen

Dieven forceren deur bij inbraakpoging

 1. Nog meer fileleed in Putte? Agentschap Wegen en Verkeer voert dit weekend werken uit aan N15 in centrum: “Wegdek is in slechte staat”
  Putte

  Nog meer fileleed in Putte? Agentschap Wegen en Verkeer voert dit weekend werken uit aan N15 in centrum: “Wegdek is in slechte staat”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt komend weekend het wegdek van de Mechelbaan (N15) vanaf huisnummer 468 tot aan het kruispunt van de Kleinmannekensstraat. Hoewel Putte, de N15 in het bijzonder, omwille van nabijgelegen wegenwerken tijdens spitsuren fileleed ondervindt, konden de werken volgens AWV niet uitgesteld worden. “We willen niet wachten op de winter.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.