Wendy Kerselaers is beheerder van Dierenbescherming Mechelen.
Volledig scherm
Wendy Kerselaers is beheerder van Dierenbescherming Mechelen. © David Legreve

Dierenbescherming waarschuwt alweer voor oplichters: “Wij gaan nooit van deur tot deur”

Dierenbescherming Mechelen waarschuwt alweer voor oplichters die zogezegd in naam van het asiel geld inzamelen. Dat nadat er een melding kwam uit Sint-Katelijne-Waver.

1 reactie

 • Alexander Van Damme

  2 jaar geleden
  Hmm precies al eens langsgekregen. Volgende keer bel ik asap politie. Merci
 1. Meer meldingen van ‘needle spiking’: prikletsels gevonden bij fans KV Mechelen, ook 2 mogelijke slachtoffers tijdens Belgian Pride Parade
  Play
  19

  Meer meldingen van ‘needle spiking’: priklet­sels gevonden bij fans KV Mechelen, ook 2 mogelijke slachtof­fers tijdens Belgian Pride Parade

  Er zijn wel degelijk letsels van naaldinjecties gevonden bij enkele slachtoffers die zaterdag onwel werden tijdens een voetbalmatch tussen KV-Mechelen Racing en Genk. Dat bevestigt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande van de zone Mechelen-Willebroek aan onze redactie. Ook de organisatoren van de Belgian Pride in Brussel hebben nu meldingen gekregen van mensen die zaterdag een prik hebben gekregen: één slachtoffer stapte ook naar de politie.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.