Een akelig beeld op Facebook: Tyson raakte geklemd tussen de tuindeur. Doordat ze zich probeerde los te wrikken, trok ze haar ruggenmerg kapot, met blijvende verlamming tot gevolg.
Volledig scherm
Een akelig beeld op Facebook: Tyson raakte geklemd tussen de tuindeur. Doordat ze zich probeerde los te wrikken, trok ze haar ruggenmerg kapot, met blijvende verlamming tot gevolg. © Facebook

Dierenarts waarschuwt: "Kattenbaasjes, laat je huisdier niet eindigen als Tyson"

"Kattenbaasjes, verlaat alstublieft je huis niet met de ramen op kiepstand." Die oproep doet de Mechelse dierenarts Bart Vander Kuylen nadat hij dinsdagavond kater Tyson moest laten inslapen nadat die was komen klem te zitten.

 1. Gauwdieven maken twee slachtoffers
  Mechelen

  Gauwdieven maken twee slachtof­fers

  Het afgelopen weekend hebben gauwdieven 2 slachtoffers gemaakt. Eerst ging een dief ervandoor met de handtas van een 63-jarige vrouw. Dat gebeurde op de Hombeeksesteenweg. Naast een portefeuille met inhoud maakte de dief ook een gsm buit. Verder ging een dief er in de Oscar Van Kesbeeckstraat ook nog vandoor met de portefeuille van een 37-jarige man. Beide slachtoffers waren op het moment van de diefstallen aan het winkelen. De politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart.
 2. Kristof Verschuren en Rapid Leest pleiten voor onmiddellijke stopzetting van de voetbalcompetitie: “Dit seizoen zo snel mogelijk vergeten”

  Kristof Verschuren en Rapid Leest pleiten voor onmiddel­lij­ke stopzet­ting van de voetbalcom­pe­ti­tie: “Dit seizoen zo snel mogelijk vergeten”

  Terwijl in eerste nationale al concrete plannen worden gemaakt over de hervatting van de competitie, lijkt die in het amateurvoetbal verder weg dan ooit. De financiële gevolgen van de tweede golf worden alsmaar duidelijker en een verlieslatende heropstart (lees: zonder publiek en met gesloten kantines) betekent mogelijk de doodsteek. Kristof Verschuren, bestuurslid bij eersteprovincialer Rapid Leest, pleit dan ook voor de korte pijn.