Tim Van der Zeypen
Volledig scherm
© Tim Van der Zeypen

Dief steelt mobieltjes van winkelbedienden

MechelenEen winkeldief heeft in Mechelen de gsm-toestellen gestolen van meerdere winkelbedienden. De man gebruikte steeds dezelfde techniek.

 1. Shabani M’Faume Ramadhani en leider Willebroekse winnen topper van Halle en slaan al vijfpuntenkloof: “We willen kampioen worden”

  Shabani M’Faume Ramadhani en leider Willebroek­se winnen topper van Halle en slaan al vijfpunten­kloof: “We willen kampioen worden”

  Is de kampioen in derde provinciale nu al bekend? Toegegeven, het is wat kort door de bocht, maar feit is wel dat Willebroekse na vier speeldagen al vijf punten los staat in de rangschikking met een perfect rapport. Shabani M’Faume Ramadhani was afgelopen zondag met drie goals de grote man in de topper tegen Sint Martinus Halle (4-1). Een hattrick waarmee de 36-jarige middenvelder zijn seizoenstotaal aandikte tot zes stuks.
 2. Thomas Cools en Rapid Leest overklassen Bornem en vegen nul van de tabellen (6-1): “Getoond tot wat een voltallig Leest in staat is”

  Thomas Cools en Rapid Leest overklas­sen Bornem en vegen nul van de tabellen (6-1): “Getoond tot wat een voltallig Leest in staat is”

  Na drie wedstrijden zonder punten en goals veegde Rapid Leest zondag in de derby tegen Bornem de nul van alle tabellen, en hoe! De Leestenaars toonden zich een klasse sterker en stuurden de bezoekers met een zware 6-1 pandoering huiswaarts dankzij goals van Glouftsis (2), Dahman, Amazou, Bouwmeester en Cools. Een zucht van opluchting weerklonk bij Rapid Leest dat dankzij die zege meteen de rode lantaarn doorgeeft aan Ranst.
 3. Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”

  Tweedeprovincialer FC Walem leek vorig weekend af te stevenen op een derde nederlaag op rij, maar in de toegevoegde tijd bezorgde Dylan Audenaert (26) zijn ploeg nog een punt, 1-1 werd het bij Bonheiden. In de rangschikking maakt het logischerwijze weinig verschil uit, maar op mentaal vlak betekende het late gelijkspel wel een boost in aanloop naar het duel met VV Duffel van aanstaande zondag. Een degradatiewedstrijd?