MECHELEN - De rechtbank van eerste aanleg in Mechelen.
Volledig scherm
MECHELEN - De rechtbank van eerste aanleg in Mechelen. © David Legreve

Dief steelt flessen whisky uit kelder van café

Chahid B. uit Mechelen riskeert een celstraf van tien maanden effectief voor de diefstal van twee flessen whisky. “Maar dat is mogelijk nog maar het topje van de ijsberg”, vertelde de zaakvoerder van een Mechels café op de Vismarkt aan de politie. 

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Masterplan voor Fluvius voorziet groene parkomgeving met ruimte voor fietsers en voetgangers
  Mechelen

  Masterplan voor Fluvius voorziet groene parkomge­ving met ruimte voor fietsers en voetgan­gers

  Netbeheerder van elektriciteit en aardgas Fluvius heeft een masterplan klaar voor de ontwikkeling van zijn campus in Mechelen. Dat plan geeft aan hoe de site tussen de N16 en de Dijle zich tussen nu en 2030 zal ontwikkelen. Opvallend is dat er niet alleen een business centrum en living lab komen, maar dat het geheel wordt voorzien in een groene parkomgeving die ook toegankelijk zal zijn voor fietsers en voetgangers.