Het slachtoffer deed aangifte bij de politie.
Volledig scherm
Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. © David Legreve

Dief steelt fietsen uit tuin

0 reacties

 1. Leerlingen Het Zonnehuis kopen kookvuurtjes voor Oekraïense vluchtelingen in Mechelen
  Mechelen

  Leerlingen Het Zonnehuis kopen kookvuur­tjes voor Oekraïense vluchtelin­gen in Mechelen

  De leerlingen van GO! Freinetschool Het Zonnehuis in Mechelen verkochten 120 plantenstekjes ten voordele van vluchtelingen uit Oekraïne. Met het ingezamelde geld kochten ze zeven elektrische kookplaten voor de vluchtelingen die in Mechelen verblijven. “De leerlingen ontvingen van een grootouder reuzegrote planten met veel stekken. Ze maakten er 120 kleinere plantjes van, klaar om te verkopen. Ze verkochten de plantjes aan ouders en grootouders, na school aan de schoolpoort en ook op de opendeurdag. De leerlingen kochten met het ingezamelde geld zeven elektrische kookplaten en gaven die aan de vluchtelingen in Hotel Montreal. De leerlingen van de derde graad van juf Hilke werkten samen met de oudste kleuters van juf Martine en stagiaire Susan aan het project”, deelt de school mee.
 2. Minister Annelies Verlinden en leerlingen Sint-Ursula-Instituut gaan in dialoog over toekomst van het land: “Een leerrijke ervaring”
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver

  Minister Annelies Verlinden en leerlingen Sint-Ursula-Instituut gaan in dialoog over toekomst van het land: “Een leerrijke ervaring”

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) bezocht vandaag het Sint-Ursula-Instituut (SUI) in kader van de burgerbevraging ‘Een land voor de toekomst’. Met deze enquête wil de federale regering te weten komen hoe Belgen denken over de staatsstructuur en de democratie in ons land. Een 120-tal vulden in aanwezigheid van de minister de enquête in tijdens een dialoogmoment.