David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Dief steelt elektriciteitskabels van werf

 1. Verhuis naar nieuwe zorgcampus Borgerstein staat in november gepland: “Oud seminariegebouw is charmant, maar verandering was noodzakelijk”
  Sint-Katelijne-Waver

  Verhuis naar nieuwe zorgcampus Borger­stein staat in november gepland: “Oud seminarie­ge­bouw is charmant, maar verande­ring was noodzake­lijk”

  De nieuwe zorgcampus op de site van Borgerstein in Sint-Katelijne-Waver opent op zaterdag 6 november de deuren van de verschillende nieuwe gebouwen op de site. Er kwamen onder andere een nieuw woonzorghuis en een gebouw dat onderdak biedt aan personen met een beperking. Het oud seminariegebouw krijgt verschillende invullingen.
 2. Politie onderzoekt inbraak en inbraakpoging
  Mechelen

  Politie onderzoekt inbraak en inbraakpo­ging

  Dieven hebben in de Wupstraat in Muizen bij Mechelen ingebroken in een woning. De daders geraakten binnen langs de achterkant. Daar werd een deur geforceerd. Volgens de lokale politiezone Mechelen-Willebroek werd de woning betreden en doorzocht. Over de buit is nog niets bekend. De politie is nu een onderzoek opgestart. Ook naar een inbraakpoging langs de Tervuursesteenweg. Daar geraakten de daders niet binnen, maar werd wel een raam van het appartement op het gelijkvloers beschadigd.