Vanaf 1 december zullen alle eerstelijnsmedewerkers in de politiezone Mechelen-Willebroek een bodycam dragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 1 december zullen alle eerstelijnsmedewerkers in de politiezone Mechelen-Willebroek een bodycam dragen. © Marc Aerts

“Deze interventie wordt gefilmd”: vanaf 1 december dragen alle agenten bodycam

“Deze interventie wordt gefilmd.” De kans dat je dat zinnetje hoort wanneer je in aanraking komt met de politie van de zone Mechelen-Willebroek, wordt vanaf volgende maand een pak groter. Het korps stuurt vanaf 1 december alle medewerkers de baan op met een bodycam op het uniform. Voorlopig is het de individuele agent die beslist of hij die ook gebruikt of niet.

3 reacties

 • Dick DECOCK

  2 jaar geleden
  Goede zaak zal veel nodeloze discussies voorkomen langs beide kanten.
 • Dick DECOCK

  2 jaar geleden
  Goede zaak zal veel nodeloze discussies voorkomen langs beide kanten.
 • Herman PLUYS

  2 jaar geleden
  Welke vrijheid hebben wij dan nog als burger? Is het nog niet genoeg dat ze weten wanneer wij in en uit onze stad rijden?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.