Mariette De Wachter en Jozef Hendrickx, samen met hun twee dochters (rechtstaande) en schepen Vicky Vanmarcke
Volledig scherm
Mariette De Wachter en Jozef Hendrickx, samen met hun twee dochters (rechtstaande) en schepen Vicky Vanmarcke © David Legreve

Den Derby bracht Jozef en Mariette zestig jaar huwelijksgeluk

Mechels schepen Vicky Vanmarcke heeft Jozef Hendrickx (86) en Mariette De Wachter (82) maandag in de bloemetjes gezet naar aanleiding van hun zestigste huwelijksverjaardag.

1 reactie

 • Herman PLUYS

  2 jaar geleden
  Hoed af, dat komt niet veel voor. Prachtig.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
  voetbal eindronde

  Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

  BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.