Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © Shutterstock

Defect zet meer dan 5.000 gezinnen zonder stroom

Mechelen/ZemstMeer dan 5.000 gezinnen in (het zuiden van) Mechelen en Zemst zaten donderdagvoormiddag kortstondig zonder elektriciteit ten gevolge van een probleem in een transformatorstation.

 1. “Stond niet meer in mijn agenda, maar ga uitdaging graag aan”: Guy De Keersmaecker (65) wordt pastoor en deken in Halle
  PREMIUM
  Mechelen/Halle

  “Stond niet meer in mijn agenda, maar ga uitdaging graag aan”: Guy De Keersmaec­ker (65) wordt pastoor en deken in Halle

  Vicariaal verantwoordelijke voor gemeenschapsopbouw en priester-vrijwilliger Guy De Keersmaecker ruilt Mechelen eind deze maand in voor Halle, waar hij deken en pastoor wordt. Hij is blij dat hij opnieuw voltijds wordt vrijgesteld voor de parochiepastorale zoals eerder in Vilvoorde en Klein-Brabant. Het gaat om een zoveelste verhuis dus en dat op zijn 65ste. “Ik vond geen goede argumenten om het niet te doen.”
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.