BUSO De Beemden Mechelen doet mee met de actie “Breng je sportclub naar school”
Volledig scherm
BUSO De Beemden Mechelen doet mee met de actie “Breng je sportclub naar school” © David Legreve

De Beemden scoort met ‘Breng je sportclub naar school’-actie

MechelenLeerlingen van Busleyden Atheneum De Beemden zakten woensdag in sporttenue af naar hun school naar aanleiding van de jaarlijkse ‘Breng je sportclub naar school’-actie en werden daar ook voor beloond.

  1. Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applauswissel deed veel deugd”
    voetbal tweede nationale B

    Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applaus­wis­sel deed veel deugd”

    De ene week is de andere niet. Vorige week voelde Dries Ventôse zich na het missen van enkele (wenkende) kansen nog verantwoordelijk voor het puntenverlies bij Lebbeke, maar zondagnamiddag kroonde hij zich alweer tot matchwinnaar voor Racing Mechelen. De Mechelaars gaven voor rust nog wel een 2-0-voorsprong uit handen tegen Jong Beerschot, maar in het slotkwartier trokken ze de zege helemaal over de streep, 5-2 werd het. Ventôse scoorde uiteindelijk twee keer tegen zijn ex-club en nam de applausvervanging én het open doekje van de thuisfans, daags na zijn drieëndertigste verjaardag, dankbaar aan.