Jumping Mechelen is veel meer dan topsport alleen.
Volledig scherm
Jumping Mechelen is veel meer dan topsport alleen. © Marc Aerts

Coronagolf of niet, Jumping Mechelen gaat voor feesteditie: “Iedereen kan met een gerust hart naar de Nekkerhal afzakken”

MechelenDe ene na de andere organisator trekt de stekker uit zijn evenement, maar niet Jumping Mechelen. De organisator zet alles op alles om van de 40ste editie van het paardensportevenement tussen kerst en nieuw een onvergetelijk feest te maken. “Met de huidige maatregelen zal deze editie zelfs niet zo veel verschillen van het vertrouwde Jumping Mechelen”, aldus voorzitter Gunther Van Lent.

  1. “Hij sloeg me uit de stoel, sleurde me naar de veranda en wurgde me”: man riskeert 4 jaar cel voor zwaar partnergeweld
    PREMIUM
    Bonheiden

    “Hij sloeg me uit de stoel, sleurde me naar de veranda en wurgde me”: man riskeert 4 jaar cel voor zwaar partnerge­weld

    Een celstraf van 4 jaar met probatie-uitstel. Dat vorderde het parket donderdag tegen een 39-jarige man uit Bonheiden. Hij stond terecht voor een poging doodslag op zijn ex-partner. Hij wurgde haar meermaals en stapte zelfs met een keukenmes op de vrouw af. “Ik had echt schrik dat ik die dag ging sterven”, getuigde ze over het hallucinante partnergeweld van een man met twee gezichten.