MECHELEN - Cipier Dirk Ver Elst in de gevangenis van Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
MECHELEN - Cipier Dirk Ver Elst in de gevangenis van Mechelen © David Legreve

Cipier Dirk (47) blikt terug op coronajaar: “Ik voelde me vaak veiliger op het werk dan als ik met mijn zoon naar de winkel moest”

MechelenZe vormen een afgesloten maatschappij binnen de maatschappij, maar ook gedetineerden moesten zich het afgelopen jaar houden aan de coronamaatregelen. Het doen naleven van die maatregelen was niet altijd even gemakkelijk voor hun bewakers. “Het was anders werken, maar daarom niet helemaal slechter en indien iedereen zich goed aan de regels hield, was het ook niet per se gevaarlijker”, blikt penitentiair bewakingsassistent en dienstdoend ploegchef Dirk Ver Elst  terug.

  1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
    Mijnenergie

    Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

    De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.