Chris Backx: "Wrang dat partij mij laatste jaar niet gunt"

MECHELEN"Ik vind het wrang dat de partij mij dit laatste jaar niet gunt", zegt schepen Chris Backx (N-VA), nog tot 1 januari 2018 bevoegd voor openbare werken. Daarna keert Bart De Nijn terug. Hij nam in 2015 ontslag toen hij in eerste aanleg werd veroordeeld voor belangenvermenging, maar later werd vrijgesproken.

 1. Timothy Heylen ook volgend seizoen coach van KGR Katelijne dat spelersgroep bij elkaar houdt: “Met gezonde sportieve én financiële ambitie”

  Timothy Heylen ook volgend seizoen coach van KGR Katelijne dat spelers­groep bij elkaar houdt: “Met gezonde sportieve én financiële ambitie”

  Terwijl de beslissing rond het al dan niet definitief stopzetten van het amateurvoetbal vreemd genoeg werd uitgesteld tot 25 januari, wachten steeds meer clubs het verdict niet langer af. Zo rekent men ook bij tweedeprovincialer Groen Rood Katelijne niet meer op een hervatting en wordt al volop werk gemaakt van volgend seizoen. Coach Timothy Heylen blijft aan boord en tot dusver volgde al ruim driekwart van de spelersgroep zijn voorbeeld.
 1. Man staat terecht voor reeks feiten: “Van spuwen naar vrouw en agenten tot het in brand steken van deken in politiecel en het stukbijten van horloge”
  PREMIUM
  Mechelen

  Man staat terecht voor reeks feiten: “Van spuwen naar vrouw en agenten tot het in brand steken van deken in politiecel en het stukbijten van horloge”

  Het parket heeft vandaag een celstraf gevorderd van 2 jaar effectief tegen Sedki A. (29). De twintiger stond terecht voor een hele reeks feiten. Naast het spuwen naar een vrouw in het station, spuwde hij ook naar de politie, stak hij een deken in een politiecel in brand en beet hij zelfs de horloge van een agent stuk. De man kon er zich niets meer van herinneren.
 1. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"

 2. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers