Charlotte Labie van Socialfeet in Mechelen
Volledig scherm
Charlotte Labie van Socialfeet in Mechelen © David Legreve

Charlotte gaf job op voor droom als voetverzorgster, maar mag deze voorlopig niet uitvoeren: “Huidhonger zal groot zijn”

Charlotte Labie (28) is sinds 1 mei zelfstandige in hoofdberoep, maar werk heeft ze voorlopig niet. Corona lichtte de Mechelse onderneemster en haar duurzame bedrijfje Socialfeet een voet.

 1. Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”
  voetbal 3NB

  Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”

  Donderdagavond maakte KFC Nijlen bekend dat het met Sam Vermeulen een vervanger vond voor Kenny Thompson als T1. Vermeulen coachte zaterdagmiddag nog zijn afscheidsmatch bij Eppegem tegen Rumbeke (1-2 verlies), maar zat zaterdagavond ook in de tribune van Westerlo om er zijn toekomstige troepen te aanschouwen in hun duel bij leider Houtvenne. Vermeulen zag een verdienstelijke wedstrijd van Nijlen, maar het verloor alsnog met 2-0 en zakt weg naar de voorlaatste plaats. Werk aan de winkel.
 2. Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou zes boetieks opgelijst in de regio Mechelen, die jouw bezoekje waard zijn: van L’eef in Mechelen tot Sawadi in Lier.