De Antwerpse cellist Christoph Bunzendahl heeft zaterdag een prelude van Bach gespeeld in het atrium van het hoofdzetel van Telenet in Mechelen
Volledig scherm
De Antwerpse cellist Christoph Bunzendahl heeft zaterdag een prelude van Bach gespeeld in het atrium van het hoofdzetel van Telenet in Mechelen © Marc Aerts

Cellist brengt eerbetoon aan hoofdkantoor Telenet: “Anders kloppend hart, nu doods”

Mechelen/AntwerpenDe Antwerpse cellist Christoph Bunzendahl (44) heeft zaterdag een prelude van Bach gespeeld in het atrium van het hoofdzetel van Telenet in Mechelen in het kader van een project dat leven wil brengen op plaatsen die nu door de coronacrisis doods zijn.

 1. Nieuwe OverKophuizen op komst in Mortsel, Lier, Willebroek, Mechelen en Boom: “Ontzettend nodig”
  Mechelen/Lier/Mortsel/Willebroek/Boom

  Nieuwe OverKophui­zen op komst in Mortsel, Lier, Willebroek, Mechelen en Boom: “Ontzettend nodig”

  De komende maanden zullen er naast de 5 bestaande maar liefst 25 nieuwe OverKophuizen opstarten in Vlaanderen en Brussel. Die OverKophuizen moeten preventief zorgen voor een beter mentaal welzijn van jongeren. Ook in Mechelen, Lier, Willebroek en Mortsel (en op termijn in Boom) komt er een nieuw OverKophuis. “Om mentale hulp nog toegankelijker te maken.”
 2. VIDEO. Eenzame cellospeler brengt ode aan leeg Sportpaleis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”
  ANTWERPEN

  VIDEO. Eenzame cellospe­ler brengt ode aan leeg Sportpa­leis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”

  ‘Alone, but not forgotten’, dat is het concept van de bekende cellist Christoph Bunzendahl van onder andere Night of the Proms. Momenteel toert hij met zijn instrument iconische gebouwen rond in het Antwerpse die leegstaan door de crisis. Van fitnesscentra en horecazaken tot theaterzalen en muziektempels. Zo ook in het akelig stille Sportpaleis.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing