Cel voor 75-jarige die op parking masturbeert

 1. Programmamaker ‘Huizenjagers’ wordt nu zelf vastgoedmakelaar in het Mechelse: “Honderden vastgoedmakelaars ontmoet en wel duizenden huizen bestudeerd”
  PREMIUM
  Putte/Duffel/Mechelen

  Programma­ma­ker ‘Huizenja­gers’ wordt nu zelf vastgoedma­ke­laar in het Mechelse: “Honderden vastgoedma­ke­laars ontmoet en wel duizenden huizen bestudeerd”

  Na jarenlang honderden vastgoedmakelaars op beeld te hebben genomen voor het Play4-programma ‘Huizenjagers’ ruilt de 33-jarige Erik Sels uit Duffel de televisiewereld in voor een job als... vastgoedmakelaar. Immo Vercammen, met hoofdzetel in Putte, haalde de voormalig eindverantwoordelijke en redacteur van de huizenjacht binnen als versterking.
 2. Ouders van kankerpatiëntje Stella uit Putte schenken geld van benefietactie aan ziekenhuis: “Muziektherapie van ziekenhuis is lichtpuntje voor Stella”
  PREMIUM
  Putte

  Ouders van kankerpa­tiën­tje Stella uit Putte schenken geld van benefietac­tie aan ziekenhuis: “Muziekthe­ra­pie van ziekenhuis is lichtpunt­je voor Stella”

  De ouders van het kankerpatiëntje Stella Vandermeulen, die in april 2 jaar wordt, uit Putte gaan de opbrengst van een benefietactie integraal schenken aan de muziektherapie van de afdeling kinderoncologie in het UZ Leuven. In augustus kreeg het gezin te horen dat een neuroblastoom, een agressieve tumor, in Stellas buik zat. “Voor Stella is de muziektherapie in deze tijden een lichtpuntje”, aldus de mama.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen