Het Mechelse schepencollege verkoopt zelfgemaakte spaghettisaus ten voordele van De Warmste Week
Volledig scherm
Het Mechelse schepencollege verkoopt zelfgemaakte spaghettisaus ten voordele van De Warmste Week © David Legreve

Burgemeester en schepenen bereiden ‘hete dozen’ voor De Warmste Week

MechelenHet Mechelse college van burgemeester en schepenen ruilde dinsdag het stadhuis in voor wijkhuis Den Abeel om daar pasta te bereiden ten voordele van De Warmste Week.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Eigenaar Nathan Crockett laat Rupel Boom niet in de steek bij eventuele degradatie, maar: “Ik sta open voor een overname”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Eigenaar Nathan Crockett laat Rupel Boom niet in de steek bij eventuele degradatie, maar: “Ik sta open voor een overname”

  Acht finales resten Rupel Boom nog om te realiseren wat hoe langer hoe minder waarschijnlijk lijkt: het behoud. Natuurlijk zijn er nog 24 punten te verdienen, om te beginnen zondag op het veld van Tienen, maar met amper vijf zeges in de eerste dertig wedstrijden zal de groep van Kevin Nicaise nu op korte termijn boven zichzelf moeten uitstijgen. Doen ze dat niet, dan moeten de Steenbakkers zich voorbereiden op een seizoen in tweede nationale en is het de vraag welke rol eigenaar Nathan Crockett dan nog zal spelen? We vroegen het hem zelf.
 3. Van een bezoekje aan de paashaas tot een ‘naaikamp’: 7 kindvriendelijke activiteiten voor de paasvakantie in Mechelen en omstreken
  PREMIUM

  Van een bezoekje aan de paashaas tot een ‘naaikamp’: 7 kindvrien­de­lij­ke activitei­ten voor de paasvakan­tie in Mechelen en omstreken

  De paasvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat jij je kids weer moet zien te entertainen. Kies je voor een kwalitatief momentje met het hele gezin of moet je werken en zoek je iets om je kroost mee te bezigen? Onze redactie helpt je alvast op weg met zeven kindvriendelijke bezigheden in Mechelen en omstreken. Van de paashaas die op bezoek komt in Lier tot een kamp waarbij je leert werken met naald en draad in Mechelen: met deze activiteiten vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de aankomende paasvakantie.