Yehudi Hellevoet bij de winkel van Weedness in de Bruul. De cannabisshop die nog maar net geopend was, is vandaag door de lokale politie gesloten en verzegeld.
Volledig scherm
Yehudi Hellevoet bij de winkel van Weedness in de Bruul. De cannabisshop die nog maar net geopend was, is vandaag door de lokale politie gesloten en verzegeld. © Marc Aerts

Burgemeester Bart Somers laat pas geopende cannabisshop in Mechelse binnenstad verzegelen

In de Bruul in Mechelen is deze week ‘Weedness’ opengegaan, een cannabisshop met wiet waar je niet stoned van wordt. “We verwachten politiecontrole, maar de agenten zullen zien dat alles in orde is”, zei zaakvoerder Yehudi Hellevoet gisteren. Het tegendeel bleek een dag later waar. De burgemeester liet de winkel verzegelen.

39 reacties

 • callewaert bjorn

  3 jaar geleden
  Is een hoopje rommel smaakloos en je komt er niet scheef van geef mij maar coffeeshop amigo in Rotterdam da is te minste goed spul
 • Nico Raes

  4 jaar geleden
  Of ze het nu toestaan of verbieden het zal er altijd zijn en mensen zullen er altijd wel aan geraken ik laat mijn jointje al zeker niet afnemen genoeg alternatieven via straatdealers of via de coffeeshop in Nederland of via de cannabis social club trekt uw plant en als dat in de toekomst ook niet meer zou lukken zullen er mee thuiskwekers komen verbieden werkt niet .
 • Jan Van Rompaey

  4 jaar geleden
  Er zitten al genoeg dealers in Mechelen. Proficiat Somers.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  4 jaar geleden
  Proficiat Bart Somers je hebt een goede beslissing genomen!
 • Geert Bernaert

  4 jaar geleden
  Ik zei het reeds CBD is een geneesmiddel zonder enig verslavend effect en ik bestel het die internet en de andere dag in de bus De helft weet niet waarover ze schrijf en. Ik kwam in een shop eė vader v 5 jarige zoon tegen die meer dan 100 aanvallen van epelipsie heeft tot hij het product gebruikte. Wat zou jij doen???