MECHELEN Charles Leclef en Kim Bertoe stellen het boek "Fairisme, Een eerlijke vorm van samenleven." voor.
Volledig scherm
MECHELEN Charles Leclef en Kim Bertoe stellen het boek "Fairisme, Een eerlijke vorm van samenleven." voor. © David Legreve

Brouwerij-eigenaar schrijft manifest van fairisme. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?”

Eigenaar van de Mechelse brouwerij Het Anker en gemeenteraadslid Charles Leclef stelt vandaag ‘Fairisme’ voor, een manifest voor zijn gelijknamig samenlevingsmodel. Hij ziet het als een alternatief voor het huidig neo-liberaal model. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?”

1 reactie

 • Sandra Van Heyste

  3 jaar geleden
  Misschien moet hij eerst eens beginnen met de putten in de straat naast zijn zijgevel weer dicht te leggen. Tis om uw benen te breken.
 1. Brandweer rukt uit voor bermbrandje
  Mechelen

  Brandweer rukt uit voor bermbrand­je

  De brandweer van Mechelen is donderdagnamiddag moeten uitrukken naar de oprit van de E19 ter hoogte van het Battelcomplex. Het gras in een berm naast de rijbaan had er vuur gevat. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle, maar door de interventie van de Mechelse pompiers werd de rijbaan afgesloten voor het verkeer. Dat moest een lokale omleiding volgen. Na iets meer dan een half uurtje kon de rijbaan opnieuw worden vrijgegeven voor het verkeer. Over de oorzaak van de brand is voorlopig niets geweten.