Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Tim Van der Zeypen

Bromfietser (17) lichtgewond bij aanrijding

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Restauratie Sint-Niklaaskerk dringt zich op: “Als er geen actie wordt ondernomen, staat onze kerk ten dode opgeschreven”
  Leest

  Restaura­tie Sint-Niklaas­kerk dringt zich op: “Als er geen actie wordt ondernomen, staat onze kerk ten dode opgeschre­ven”

  De kerkgemeenschap van Leest wordt danig op de proef gesteld. Het pittoreske kerkje gaat er zienderogen op achteruit, nu zijn zelfs netten nodig om vallende brokstukken op te vangen. En het ziet er niet naar uit dat die snel weg zullen zijn. “Als de overheid niets onderneemt, is onze kerk ten dode opgeschreven”, zegt Martin Mollemans van de kerkraad.