Joost en Hans Bourlon openden Café Het Kunstuur met de onthulling van een buste gemaakt door niemand minder dan Rik Wouters.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost en Hans Bourlon openden Café Het Kunstuur met de onthulling van een buste gemaakt door niemand minder dan Rik Wouters. © David Legreve

Broers Joost en Hans Bourlon openen Het Kunstuur Café: “Veel meer dan plek om pint te drinken!”

MechelenVeel meer dan een plek waar je een koffie of pint kan drinken. Dat is het minst dat je kan zeggen van Het Kunstuur Café, de horecazaak die Joost Bourlon en zijn broer en Studio 100-baas Hans maandag openden in hartje Mechelen. Bezoekers van het ‘kunstatelier’ zien onder meer een schilder een naakt maken en een vissertje van schap naar schap springen.

  1. Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymisser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en  België-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

    Sabri Hmouda (RC Mechelen) over bepalende penaltymis­ser tegen Turnhout, trip naar Lebbeke en Bel­gië-Marokko: “Eindsprint inzetten voor winterstop”

    Sabri Hmouda liet na om zichzelf tot matchwinnaar te kronen tegen Turnhout. In de toegevoegde tijd trapte hij zijn strafschop ongelukkig over en zo moest Racing Mechelen na een nochtans sterke prestatie genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De Mechelaars vergaten niet voor het eerst dit seizoen om zichzelf te belonen en dat willen ze maar al te graag goed maken in de laatste weken voor de winterstop, te beginnen op bezoek bij Lebbeke zaterdagavond.