Dit is hoe het nieuwe station er in 2024 of 2025 zal uitzien. Het busstation verhuist van de voorzijde naar de achterzijde van het treinstation.
Volledig scherm
Dit is hoe het nieuwe station er in 2024 of 2025 zal uitzien. Het busstation verhuist van de voorzijde naar de achterzijde van het treinstation. © Wannes Vansina

Bouw nieuw station start in 2018

MECHELENDe NMBS heeft een nieuw ontwerp klaar voor het toekomstige station van Mechelen. Het ontwerp moest 10 procent goedkoper, maar volgens de spoormaatschappij blijft het comfort van de reiziger gewaarborgd. De bouw moet in 2018 van start gaan. Zeven jaar later moet het station klaar zijn.

  1. Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”
    voetbal tweede nationale B

    Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”

    Begin deze week plaatste Racing Mechelen een interview op de eigen website met doelman Senne Goossens naar aanleiding van de ontmoeting met tweelingbroer Jasper die bij Jong Beerschot aan de slag is. Een duel ín het duel zondagnamiddag en dat is het ook nog altijd een klein beetje voor Racingcoach Greg Vanderidt. Al houdt die, los van de sportieve uitkomst op Het Kiel vorig seizoen, niets dan positieve herinneringen over aan zijn passage als T2 én T1 op het hoogste niveau.