In de Schijfstraat worden 24 bomen gekapt.
Volledig scherm
In de Schijfstraat worden 24 bomen gekapt. © David Legreve

Bomen in Schijfstraat gekapt nog voor protestactie

1 reactie

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Het is een grote schande wat hier gebeurd is. Ze controleren op nesten vóór de nesten gemaakt zijn en weigeren opnieuw te komen kijken nadat de buurtbewoners aangaven dat er nesten waren. De bomen zijn snel gekapt en de vogels zijn nu op zoek naar hun jongen. Dat mag zomaar en Mechelen gaat een prijs krijgen voor de groenvoorziening?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.