Harry Viane botste op dit veel te lage signalisatiebord. Het is al de vierde keer op evenveel jaar tijd dat hij op die manier uit het niets een klap in het gezicht krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Viane botste op dit veel te lage signalisatiebord. Het is al de vierde keer op evenveel jaar tijd dat hij op die manier uit het niets een klap in het gezicht krijgt. © RV

Blinde Muizenaar botst voor vierde keer tegen te laag signalisatiebord: “Te vergelijken met een vuistslag in je gezicht”

MechelenHarry Viaene uit Muizen (Mechelen) heeft het gehad met de tijdelijke wegsignalisatie in zijn thuisstad. Al voor de vierde keer op evenveel jaar tijd knalde hij met zijn hoofd tegen zo’n obstakel omdat het niet op de wettelijke hoogte werd opgehangen. Hij vraagt oplossingen. “Het is het best te vergelijken met iemand die zomaar met zijn vuist in je gezicht slaat zonder enige aanleiding.”

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Tom Goovaerts gaat met Sporting Kampenhout resoluut voor volle buit bij buur Olympia Wijgmaal: “Zege zou vertrouwen een boost geven”
  voetbal derde nationale B

  Tom Goovaerts gaat met Sporting Kampenhout resoluut voor volle buit bij buur Olympia Wijgmaal: “Zege zou vertrouwen een boost geven”

  Vorig seizoen was er nog twee reeksen verschil tussen Sporting Kampenhout en Olympia Wijgmaal, maar in het voetbal kan het soms snel gaan. Terwijl Wijgmaal degradeerde uit tweede triomfeerde geel-blauw op het hoogste provinciale niveau. Daardoor staan ze dit weekend eindelijk nog eens tegenover elkaar, met een eerste driepunter als belangrijkste inzet.